MALATYA / YEŞİLYURT - Toki Bahar İlkokulu

Toki Bahar İlkokulu

Yavuz Selim Mah. Karagöz Cad. No 49/1 Yeşilyurt/MALATYA
Vizyon
Sadece bilgiyi paylaşan değil, üreten, bilginin tek otorite olduğu, demokratik ilişkilerin tam anlamıyla uygulandığı bir okul olmak
Misyon
Anasınıfından başlayarak temel eğitim boyunca Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, ahlaklı,yeniliklere açık, lider ruhlu, sorumluluk sahibi, güçlü ve zayıf yönlerini bilen, yeniliğe ve gelişime açık, hak, adalet, sorumluluk, doğruluk kavramlarını ilke edinmiş, kendi kültürünü benimsemiş bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
08.30-14.15
Ulaşım
20 dakika aralıklarla şire pazarından kalkan 8E MOTAŞ otobüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Servis yok
Yerleşim Yeri
Yavuz Selim Mah. Karagöz Cad. No:49 Yeşilyurt/MALATYA ( Okulumuz Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehit Ahmet Kocabay Eğitim Merkezi arkasında yer alıyor)
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz yaklaşık olarak Malatya merkezine 4 km uzaklıkta, Yeşilyurt merkezine 12 km uzaklıktadır.
Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Projeleri uygulanmaktadır.