MALATYA / YEŞİLYURT - Toki Bahar İlkokulu

Nis

Okulumuzda coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Değerli ortaklarımız, Türkiye'deki anasınıfı Toki Bahar İlkokulu ile Lernean Hydra Efsanesi üzerine çok güzel bir işbirliğimizi yeni tamamladık. Bu konuyla ilgili çocukların çizimleriyle oluşturduğumuz ortak e-kitabımızı büyük bir heyecan ve keyifle ekliyoruz!

Mrt

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladıkları çalışmalar ile 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ etkinliği gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzun, zalim israile karşı GAZZE ye yardımlarından dolayı Kızılay Yeşilyurt  Şube personelleri Harun ASLAN ve Diş Hekimi Melik KORKMAZ okulumuza teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ock

OKULUMUZDA KÜRESEL ISINMAYA DUR DE SUYUNA SAHİP ÇIK/ SAY STOP TO GLOBAL WARMING SAVE YOUR WATER adlı etwinning  projesi uygulanmaktadır.

Ock

Milli Eğitimde görevli eğitim görevlisi Sayın Serhan Subaşı tarafından okulumuz öğretmen ve öğrencilerine Diyabet konulu eğitim verildi. Katkılarından dolayı öğretmenimize teşekkür ederiz.

Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Caner Güler Okulumuzu Ziyaret Etti

Toplum Destekli Polis Ekibinden Okulumuza Ziyaret

3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı okulumuzda gerçekleştirildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması

MANDALA İLE MATEMATİĞİN SANATI